Novice

Moja zlata pot, 28.08.-03.09.2023

S kolesom obiskati mesta, kjer sem dosegel nekaj največjih uspehov v svoji kegljaški karieri, se srečati s prijatelji in z njimi odigrati prijateljsko tekmo ter s tem povezati te lepe kraje, čudovite ljudi in nepozabne spomine.

Kot dobitnik številnih zlatih medalj na različnih evropskih in svetovnih prvenstvih v kegljanju, ter večkratni udeleženec najtežje ultramaratonske kolesarske dirke na svetu, RAAM – dirke čez Ameriko, sem se odločil, da v izteku letošnjega poletja izpeljem 2.000 kilometrsko ultramaratonsko kolesarsko “Zlato pot” ter povežem moji največji strasti, kegljanje in ultramaratonsko kolesarstvo z kraji, kjer sem v minulih desetletjih osvajal zlate medalje.

Uros Stoklas, 720 lucajev in 2023 kilometrov
Uros Stoklas, ultramaratonski kolesar in profesionalni kegljac

Enotedenska pot, ki se bo začela 28. avgusta 2023, v Trbovljah, mojem domačem mestu, kjer sem začel svojo športno kariero, nas bo vodila do Zaprešića pri Zagrebu, ter naprej proti Gradiški, Brčkem, Skopju, Kragujevcu ter nazaj domov preko Osijeka, Belega Manastirja do Radelj ob Dravi, kamor bomo prispeli v nedeljo, 3. septembra.

Vabim vas, da nas na tej poti spremljati preko objav na tej spletni strani ali objav na socialnih omrežjih, oziroma Facebooku >> https://www.facebook.com/UrosStoklasUltraCyclist.

Vnaprej tudi zahvala posameznikom in podjetjem, ki so podprli ta dogodek: Elementum, PAK promet, Remoplast, Studio Mazzini, Pergola, Kuglana Gradiška, Hotel Šumarice, ApiNature

Sponzorji projekta Zlata pot